Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
1 februari 2017 01:54 | Door: Hidde
Leuk stukje, Pjirkje! Goed om te lezen dat je je nog zo goed vermaakt.
1 februari 2017 03:00 | Door: Sjoerdtje
Geweldig Pjirkje al die bijzondere dingen die je doet en ziet. Een mooie ervaring kunnen ze je niet meer afnemen Blijf lekker genieten. Groetjes van Sjoerdtje vanuit Canada, ik ben een paar dagen bij Geke
1 februari 2017 03:02 | Door: Muriël
Leuk geschreven roomie! Die laatste maand gaan we nog even goed inluiden.
1 februari 2017 03:50 | Door: Jolanda grootherder
Lieve Pjirk,
Wat is het toch heerlijk om elke x je blogs te lezen.
Wat fijn dat je zo geniet en wat een bijzondere dingen maak je mee. Ga nog heerlijk genieten de komende 4 weken en dan op naar weer een nieuw avontuur. Een hele dikke kus van mij
1 februari 2017 04:37 | Door: Lysanne
Heerlijk om te lezen dat je zo geniet!! Lekker blijven doen leave.
XXX
1 februari 2017 06:21 | Door: Jikke
Weer een prachtige up-date. Fijn genieten Pjirkje. Groetnis, de Hofstee's
1 februari 2017 07:38 | Door: Joke van holstein
Wat weer een mooi verhaal pjirk.
Altijd weer leuk om te lezen.
Fijn dat het goed gaat en dat je geniet.
Dikke kus.
1 februari 2017 08:45 | Door: Rena
Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world I'll turn it inside out - yeah
And floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time.
Dit koppelend aan je er ervaring in het Opera House is toch weer heel toepasselijk hè? Pykevel. Wat is er mooier dan zoveel plezier? Hard werken, veel hartverwarmende indrukken en bovenal genieten. Ik zou bijna elke overwegende backpacker jou verhalen willen laten lezen. Het lijkt mij dat de keuze dan snel is gemaakt. "Life is what you make of it".
Keep enjoying Pjirkje. Liefs Rena
1 februari 2017 18:02 | Door: Susan
Wat weer een heerlijk verhaal. gek idee dat het daar nu hoo zomer is. Lees dat ook op de site van familie, grote zwembaden in de tuin.
Lekker genieten Pjirk. Ik ga 4 maart naar Curacao samen met mijn schoonzusje. Heerlijk heb er zin in.
2 februari 2017 00:51 | Door: Anne Rijpkema
Hoi Pjirkje,
Wat leuk om je enthousiaste reisverslagen te lezen.
Heel veel plezier verder!!
Ria mailt je nog.
Groeten van Ria en Anne.
2 februari 2017 07:34 | Door: Sanne
Hey leave! Wat een geweldig leventje heb je daar, echt wat voor jou! Komende 4 weken nog maar goed genieten!! Was leuk weer even een update te lezen van je avonturen! Dikke tút
2 februari 2017 12:33 | Door: pieta
Wat weer een prachtige foto,s....en wat maak je veel mee! Als ik dit allemaal lees en zie,zou je er spontaan naartoe vliegen.....Wens je weer heel veel moois toe de komende tijd! Kijk nu al uit naar de volgende update!!Groetjes, Pieta
2 februari 2017 14:39 | Door: Feikje
Wat is het weer een leuk verslsg,blij dat je het zo naar je zin hebt. Dit kunnen ze je niet meer afpakken!g gr van ons
2 februari 2017 19:51 | Door: Arjanne
Wat weer een gaaf verhaal Pjirkje! Mooie avonturen beleef je! Blijf ons updaten! Leafs!
2 februari 2017 21:25 | Door: Elly Cnossen
Weer erg leuk om te lezen Pjirk wat jij daar allemaal
beleeft. Wat een ervaringen doe je daar op zeg
4 februari 2017 07:28 | Door: Jeannette
Topper!! Lekker blijven genieten en ons jaloers maken met je mooie verhalen ;-) hele dikke tut vanuit koude kikkerlandje xx